Despre noi // Rólunk // About us

Rólunk

desprenoiA Székelykő-kúriát 2005-2007 között építettük, azzal a szándékkal, hogy a pihenésre vágyó vendégeinkkel meg-ismertessük Torockószentgyörgy és vidékének kultúráját, a falusi turizmus - nyújtotta körülmények között.

Éppen ezért különös gondot fordítottunk arra, hogy vendégfogadónk ötvözze a múlt elemeit a jelen követelményeivel, s így az idelátogatók a hagyományos stílusban épített kúriánkban négymargarétás körülmények között lakhassanak.Felhasználtuk a hagyományos torockói és torockószentgyörgyi építészet elemeit, az épületet szimbolikusan egy régi pince alapjaira építettük.

Szobáinkban festett bútorok, népi varrottasok és hímzések emlékeztetik vendégeinket ennek a vidéknek a gazdag hagyományaira, s ezt jól kiegészítik az itt készült hagyományos, kitűnő ízű ételek és italok.


Kúriánkban 23 szobában 52 személy számára tudunk kényelmes szálláshelyet biztosítani. Vendéglőnk 100 személy befogadására alkalmas, pincénkben Enyed-környéki borok és hagyományos sajtok kóstolását tudjuk ajánlani.

3,5 hektáros terület, játszótér, őrzött parkoló, de legfőképpen a házigazdák vendégszeretete gondoskodik arról, hogy a messze földről érkezetteknek is felejthetetlen élményeket nyújtson a torockószentgyörgyi Székelykő Kúria!

Várjuk tehát Önt és kedves családját, nagy-nagy szeretettel

Tulajdonosok, Lukács Márta és Szakács Nimród

 

Divider