Cum este hotelul uimitor agățat de CuzcoCum este hotelul uimitor agățat de Cuzco

Sub numele de Skylodge Adventure Suites acest lanț oferă o pensiune adrenalină pură. Cele trei module ale sale sunt suspendate la 400 de metri înălțime, iar zidurile sale transparente permit să se bucure de peisajul faimoasei „Valea incașilor”, lumea turismului nu încetează să genereze activități pentru cei care se bucură de experiențele extreme.

De la poduri înalte la hoteluri exotice situate în cele mai îndepărtate locuri, acestea sunt unele dintre posibilitățile pe care călătorii se pot bucura în timp ce călătoresc în lume. În acest moment, Skylodge Adventure Suites Peru ia una dintre cele mai inovatoare propuneri pentru cei care iubesc alpinism și înălțimi înalte. Este un hotel ale cărui camere și sala de mese de grup sunt suspendate la 400 de metri înălțime de un munte.

Viziunea sa spectaculoasă asupra văii incașilor este o consolare mai mult decât satisfăcătoare după urcarea epuizantă în fiecare dintre camerele complet transparent hanging adăpost. Fiecare modul are 4 paturi, o sufragerie și o baie privată, din aluminiu aerospațial și policarbonat de înaltă rezistență. Dimensiunea fiecărui modul este de 7,5 mt. long x 2.60 mt. înalt și larg, într-adevăr un spațiu adecvat și condiționat în mod specific cu facilitățile necesare.

Zidurile sale complet transparente oferă lumina necesară în timpul zilei, dar pe timp de noapte acest hotel incredibil oferă energie electrică durabilă și încărcat cu panouri solare, o propunere de mediu în funcție de frumusețea naturală a locului.

„Iluminarea în fiecare modul este în întregime ecologică, datorită panourilor fotovoltaice care permit stocarea energiei în baterii pentru a alimenta 4 lămpi în interiorul modulului. În plus față de aceste lămpi fiecare pat are o lampă carte solară”, a declarat purtătorul de cuvânt al hotelului pe site-ul site-ului.Facilitățile exclusive găzduiesc doar 12 persoane pe noapte.

Cele trei capsule au fost create de natura Vive în 2012. Pentru acei aventurieri care doresc să experimenteze experiența de a dormi într-adevăr pe vid și cu o vedere naturală unică, rata este de 290 de dolari pe persoană, care include o noapte de cazare, precum și ruta alpină.

Curiozități arhitecturale: cele mai ciudate cinci hoteluri din lume

Hotelul este una dintre părțile centrale ale oricărei călătorii. Experiența în cazarea pe care călătorii o aleg influențează, de asemenea, cât de bine o petreci când ești în vacanță. De aceea, din arhitectură, se caută tot timpul să se creeze spații de cazare care să nu fie doar confortabile și plăcute, ci și să aducă o experiență unică și originală, pe care oaspeții să nu o uite niciodată în viața lor.

Curiozități arhitecturale: cele mai ciudate cinci hoteluri din lume

În cadrul fitur 2016, târgul internațional de turism organizat la madrid, a prezentat „hotelul viitorului”, care promite să fie următoarea inovație în experiența oaspeților atunci când sosesc la un hotel. Cu toate acestea, inovațiile au venit cu ani în urmă, și de un fel total diferit. Clădirile construite în întreaga lume-unele chiar de arhitecți prestigioși precum marele frank gehry-sunt sinonime cu originalitatea și modernismul.

Și unele dintre aceste hoteluri nu sunt doar originale, dar, prin design-ul lor, au creat locuri unice și surprinzătoare care ar putea fi chiar clasificate ca nebun sau extravagant. Mai jos este o listă de cinci dintre cele mai ciudate hoteluri din lume, la care călătorii sosesc pentru o experiență ca nimeni altul.

Suspendat între vârfurile copacilor este un container de 24 de metri pătrați, accesat de un pod suspendat în vârful dealului. Este Treehotel în Suedia, și cele șase camere sau Treerooms au un pat dublu, baie și chiar terasă. Treehotelul s-a bazat pe ideea de a crea o platformă în vârful unui deal cu o vedere clară a văii râului Lule. Pentru oaspeți, micul dejun, masa de prânz și cina sunt servite pe site-ul. Există un restaurant, bar, saună și zonă de relaxare, TV și internet.

Această structură unică constă din aproape 70 de case, una peste alta, în stilul Lego. La Inntel Hotels Amsterdam Zaandam clădire este verde, și este, de fapt compus din cinci Zaan stil case, reflectând locale stil și cultură. Printr-un stil arhitectural original și în același timp clasic, acest hotel ciudat este unul dintre locurile preferate, și stau aici devine o experiență de neuitat.

Acest magnific și futuristic hotel situat în Huzhou, China, este un arc uriaș în centrul acestui oraș istoric. Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, unul dintre multele din faimosul lanț hotelier, are un design modern și original. Structura sa geometrică este aproape hipnotică și este una dintre principalele atracții ale Huzhou. Camerele au balcoane private cu vedere la lacul Taihu, iar luxul acestui loc include spa-uri, saune și piscine cu hidroterapie.

Acesta poate fi locul pentru toți iubitorii de câini. Hanul Dog Bark Park este situat în Cottonwood, în statul Idaho, Statele Unite și este unul dintre cele mai unice hoteluri de pe planeta Pământ, din motive evidente: vizitatorii vin în acest loc și literalmente stau în interiorul unui câine. Această clădire în formă de cutie este accesată printr-o scară laterală, iar camera găzduiește până la patru persoane. Are o cameră, o mansardă și o bucătărie mică.

Arhitectul Frank Gehry a asigurat la deschiderea acestui hotel că, odată cu clădirea pe care a construit-o pentru pivnițele marchizului de Riscal, situate în Elciego, a vrut să proiecteze „ceva interesant, festiv, deoarece vinul este plăcerea”. Este eco-friendly-ceva el se mândrește pe-și este compus dintr-un strat exterior de titan de forme ondulate. Gehry este cunoscut în special pentru opțiunile sale materiale neobișnuite și designurile originale, o tendință care poate fi văzut la Muzeul Guggenheim din Bilbao, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles, și Louis Vuitton Foundation din Paris, Franța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here