Dacă te gândești să organizezi o evadare de familie în afara Spaniei fără să ajungi prea departe, Andorra este o destinație perfectă. Este o țară foarte versatilă care prețuiește peisaje naturale frumoase, combinând în același timp unele dintre cele mai indigene tradiții franceze și spaniole.

Cele mai bune hoteluri din Andorra pentru copii

Andorra oferă, de asemenea, multe opțiuni de divertisment. Dacă vă decideți să călătoriți vara, veți putea să vă îmbarcați pe unele dintre rutele de drumeții care trec prin Valea Incles și Pico del Coma Pedrosa sau să descoperiți cele mai bine păstrate secrete ale arhitecturii Andorra La Vieja. Dacă călătorești iarna, stațiunile sale impresionante de schi te așteaptă cu brațele deschise.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să aveți orice surprize neplăcute de ultim moment, v-ar paria mai bine pe un hotel gata să-i întâmpine pe cei mici de acasă. În copilărie oferim cele mai bune hoteluri pentru familiile din Andorra.

Hoteluri Andorra să se bucure de o vacanță unică cu copii

 Satul Hotelului Sport

Situat în inima Andorrei, La poalele stațiunii de schi Grandvalira, acest hotel este o alegere ideală pentru a se bucura de o vacanță cu copii în mijlocul naturii. De fapt, din facilitățile pe care le puteți urca pe unele trasee de drumeții care zigzag pe munte sau se aventurează pentru a vizita împrejurimile de la bordul unui 4×4.

Hoteluri Andorra să se bucure de o vacanță unică cu copii

Dacă călătoriți în timpul iernii, puteți schia și la gară sau puteți face o plimbare pe motociclete sau snowshoes. Cu toate acestea, dacă preferați să stați la hotel, Sport Hotel Village are o piscină, un club pentru copii și un club pentru copii, două spații dedicate celui mai mic din casă, cu mai multe jocuri și în care diferite activități de agrement sunt organizate în fiecare zi sub supravegherea personalului hotelului.

Hotel Nordic

Este un hotel rustic care îmbină modernitatea și luxul de a nu pune pe lipsa de confort de acasă. În plus, hotelul se află în mijlocul muntelui, verifica făcându-l o destinație perfectă pentru a face o evadare într-un mediu natural, de unde vă puteți bucura de plimbări într-un 4×4, drumeții pe cai sau schi sau snowboarding.

Hoteluri Andorra să se bucure de o vacanță unică cu copii

Există, de asemenea, o piscină interioară și exterioară, o cameră de jocuri cu jocuri video și foosball, precum și un centru termoludic adaptat pentru copii peste 3 ani. Și pentru a face experiența mai ușoară, hotelul are oferte diferite pentru familie, cum ar fi pachetul familial care include cazare în hotel plus o intrare în Parcul Naturland.

Park Piolets

Dacă ceea ce căutați este o cazare de care să vă bucurați pe deplin de Andorra, acesta este locul ideal. În parc Pioleții există activități nesfârșite pentru întreaga familie, de la schi cu cea mai mică din casă și plimbări cu snowmobilul sau sănii pentru câini la patinaj sau karturi pentru copii.

Puteți încerca, de asemenea, tub de zăpadă, coborî în tirolina de la Mon(t) Magic Canillo sau se încălzească în izvoarele termale spa. Cu toate acestea, cei mici se vor bucura cu siguranță de aventurile care le așteaptă în locurile de joacă din jur, cum ar fi Parcul de familie din Canillo, cu castele bouncy, paturi elastice, mini golf, skateboard-uri de apă, ponei și multe alte distracții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here