Balcoane uimitoare de hoteluri din întreaga lumeMinibaruri locale, difuzoare Bluetooth și articole de toaletă personalizate. Din ce în ce, Hoteluri sunt furnizarea camerele lor cu facilități de lux și cea mai recentă tehnologie pentru a trage rezerve. Dar pentru mulți călători, există o caracteristică care depășește meniuri de pernă, Televizoare LCD și orice altceva: un balcon.

La urma urmei, există ceva mai bun decât vizionarea zori sau apus de soare? Sau doar să iau niște aer proaspăt? E bine să ai figuranți în cameră, dar nu pot concura. Desigur, nu toate balcoanele sunt tăiate din același material. Acestea sunt unele dintre cele mai bune balcoane de hotel le-am văzut, de la Big Sur la Bangkok.

Jade mountain, St. Lucia

Există camere de hotel în lume, apoi există camere Jade Mountain . Numite „sanctuare”, camerele montane de jad prezintă un design inovator cu trei pereți (ceva ce multe hoteluri au încercat să imite), care deschide spațiul pentru elemente. Aceste elemente, apropo, sunt văzute de Pitoni, pădurea tropicală luxuriantă și Marea Caraibelor. În cazul în care ar trebui să fie al patrulea perete, există platforme de piatră cu fotolii căptușite și balustradă minim pentru a maximiza vedere. Cele 29 de sanctuare au băi de hidromasaj sau piscine infinite care se extind în lumea exterioară. Bazinele sunt acoperite cu plăci de sticlă ușoară și lumini cu fibră optică, pentru înot peste noapte sub stele.

Increíbles balcones de hoteles alrededor del mundo

Hacienda Na Xamena, Ibiza

Acest butic izolat oferă cele mai spectaculoase puncte de vedere ale Mediteranei în Ibiza. Situat în mijlocul pădurilor de pin și stâncile stâncoase dramatice care cad brusc în mare, Proprietatea se concentrează pe lux liniștit și vedere uimitoare la ocean. Toate cele 77 de camere și apartamente au mobilat balcoane sau terase și ferestre de la etaj la tavan care oferă aer în aer liber. Camerele Edenului adaugă terase luxuriante de grădină cu pergola, șezlonguri de soare, scaune de răchită și piscine de imersiune.

Belmond Hotel Caruso, Costa Amalfitana

Situat într-un palat al secolului XI, Belmond Hotel Caruso este situat în mod dramatic la cel mai înalt punct de Ravello, la 300 de metri deasupra Mării Tireniene. Desigur, arhitectura face cea mai mare parte a configurației de îndepărtare. Arcadele și ferestrele de la podea până la tavan se uită spre marea turcoaz, grădinile terasate sau sat. Balcoanele de cărămidă învelite în flori se extind de la majoritatea celor 50 de camere și apartamente, dintre care unele au, de asemenea, grădini private cu măslini.

Stațiunea de la Pedregal, Cabo San Lucas

Cabo San Lucas este un oraș turistic de elită din sudul Peninsulei Baja Mexico, cunoscut pentru coasta sa frumoasă și faimoasă și pentru lista lungă de hoteluri de lux. În partea de sus a acestei liste este stațiunea de la Pedregal , un hotel romantic boutique atât de izolat că este accesat printr-un tunel privat care traversează baza de munți abrupți. Proprietatea de lângă stâncă a fost proiectată pentru a asigura vedere splendidă la mare din aproape toate punctele de vedere, inclusiv fiecare dintre cele mai mult de 100 de camere și apartamente. Camerele au balcoane mobilate uriașe, toate incluzând o piscină cu vedere la mare. (Casele din fața mării au chiar iarbă, piscine și focuri de tabără). Balcoanele sunt deosebit de pline de satisfacții în timpul sezonului de vizionare a balenelor (ianuarie-martie, dar mai ales martie). Binoclul e asigurat.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Canary Islands

Din fiecare punct de vedere al acestei stațiuni all-inclusive în stil Gaudí în Gran Canaria, vă puteți bucura de vedere la mare frumoase. Construit cu piatră naturală într-un design ondulat care reflectă subtil Oceanul Atlantic de mai jos, Hotelul clifftop oferă balcoane în toate cele 392 de camere ale sale, aproape toate cu vedere neîntreruptă a apelor albastre adânci.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Canary Islands

Casa cameleon Hotel in Las Catalinas, Costa Rica

Numeroase ecosisteme din Costa Rica o fac un paradis pentru drumeții, surfing, zip-garnituri, rafting și rapel în cascade și canioane. Dar când camera ta de hotel este una dintre cele 21 de vile complet private de casa cameleon Hotel în Las Catalinas, un boutique adult – numai care a deschis în 2017, s-ar putea dori să sari peste toate astea și doar stai afară să se bucure de punctele de vedere. Toate balcoanele camerelor oferă bazine de apă sărată și vederi uimitoare ale coastei Guanacaste și ale Oceanului Pacific, inclusiv plajele de zahăr și Penca la sud și Insulele Catalina la orizont.

Edgewater hotel, o casă nobilă, Seattle

Rezervați un apartament lângă oraș la acest luxos Pavilion hotel în Puget Sound, și vă veți găsi pe un mic balcon din lemn cu vedere la o parcare spațioasă și spațioasă și clădiri din centru. Cu toate acestea, camerele din față ale mării cu spațiu în aer liber sunt o altă poveste. Unele camere de sunet au balcoane sau terase deasupra apei, și oferă priveliști uimitoare la Elliott Bay și la Munții Olimpici. Punctele de vedere sunt magnifice, dar, de asemenea, unice: Edgewater este singurul Hotel din Seattle care stă pe apă, spunând glume pe care le puteți „pește din camera ta”. La rândul lor, Beatles au fost fotografiați pescuind ceea ce se numește acum suita Beatles (fără balcon, dar cu vedere panoramică a Golfului și a munților).

Sophia Luxury Suites, Santorini

Când vine vorba de hoteluri în Santorini, puteți alege o proprietate orbește și există o șansă bună că are un spațiu în aer liber cu vederi spectaculoase. Acest lucru se datorează faptului că multe hoteluri terase de pe insulă sunt turnate direct în boiler care induce vertigo. Cu toate acestea, apartamentele de lux Sophia se află pe deal în inima Imerovigli, cel mai înalt punct de Santorini, ceea ce înseamnă că are unele dintre cele mai bune puncte de vedere, plus o atmosferă mai liniștită decât cea de Oia sau Fira. Fiecare cameră are propriul balcon sau terasă cu o piscină de scufundare sau cadă (în afară de camerele de peșteri caracter, care în schimb au acoperit piscine de imersiune) și vederi uimitoare ale oceanului, caldera și piatra pitoresc Skaros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here